BAŞHEKİMLİĞİMİZ KALİTE BİRİMİ ZİYARET EDİLEREK YERİNDE DEĞERLENDİRİLDİ.
12 Ocak 2022

SİİRT KALİTE DENETİMİ-OCAK 2022.jpeg

Başhekimliğimiz Kalite Birimi, İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneler Birliği Başkanı Uzm. Dr. Nesrin ATİŞ, Kamu Hastaneler Birliği Başkan Yardımcısı Yener TANIK ve Kalite Birim çalışanlarınca ziyaret edilip, yerinde değerlendirilmiştir. İl Ambulans Servisi Başhekimliği Kalite Birim Sorumlusu Hakim GÜNEŞ tarafından yapılan çalışmalar ile alakalı gerekli veriler ziyarete katılan Kalite Birimi personellerine sunulmuştur.  Bu ziyaretin faydalı bir değerlendirme olduğunu dile getiren İl Ambulans Servisi Başhekimi Dr. Gülşınar ERPAY İl Ambulans Servisi Başhekimliğimize bağlı tüm birimleri en ileriye taşımaya ve vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunma anlamında tüm personellerle gayret göstermeye devam edileceğini dile getirdi.